Hei!
Jeg er Vilde!

................

Jeg drømte alltid om å jobbe for meg selv, men var hele tiden redd for å ikke få det til. Jeg hadde ikke troen på meg selv og manglet både selvtillit og selvfølelse. En dag bestemte jeg meg for å be om hjelp og har siden jobbet tett med min yogalærer og coach for å utvikle meg til en sterkere og mer robust versjon av meg selv. Og nå er det min tur til å stå på den andre siden. Jeg er her for å hjelpe deg til å finne motet til å skinne ditt lys. 

Min historie

Jeg har alltid vært et sensitivt og stille menneske som ikke helt har turt å finne min plass. Å akseptere den jeg er har for meg handlet om å finne min egen styrke og å gjøre meg selv mer mentalt robust. 

Etter å ha blitt friskmeldt fra en spiseforstyrrelse og depresjon bestemte jeg meg for å lære bort de mentale verktøyene jeg har samlet på veien for å bli mentalt sterk slik at jeg nå står stødig og selvsikkert i min egen kraft. 

Hvorfor?

Fordi jeg tror på at vi alle er kommet til denne jordkloden for en grunn og at det ikke alltid er lett å stole på sin egen vei når samfunnet forteller deg hva du hele tiden "bør" gjøre. Fordi jeg har tro på at vi alle kan leve litt lykkeligere liv om vi følger drømmene våre.

Klar for å starte?

................

Bli med på et av mine kurs for å bygge en solid selvfølelse og selvtillit. 

Sov bedre med yoga

...............

Få bedre søvnkvalitet og skap gode søvnvaner så du kan være helt om dagen.

Bli med

Styrk kroppen

................

Få en stolt kroppsholdning, føl deg sterk i kroppen og kjenn de mentale effektene.

Bli med

1:1 coaching

...............

Få individuell veiledning gjennom samtale, meditasjoner og stemmeaktivering

Book nå

Hold kontakten!

....................

Meld deg på nymånebrev for å motta gratis tips og inspirasjon for hvordan du kan bli den beste versjonen av deg selv.